Atelier de pictat rama foto

noiembrie 18, 2023 10:30 am - 12:00 pm
Atelierul de pictură este o activitate creativă și expresivă care aduce numeroase beneficii pentru cei implicați. Iată câteva dintre avantajele pe care le poate oferi un atelier de pictură:
Dezvoltarea creativității:
Atelierul de pictură încurajează și stimulează creativitatea participanților. Aceștia își pot exprima imaginația și gândurile prin intermediul culorilor și formelor, având libertatea de a crea propriile lor opere de artă.
Reducerea stresului și relaxarea:
Activitățile artistice, cum ar fi pictura, pot fi terapeutice și pot ajuta la reducerea stresului și a anxietății. Pictura solicită concentrare și atenție, permițându-le participanților să se concentreze pe momentul prezent și să se relaxeze ajutați fiind și de cele 60 de tone de sare
Dezvoltarea abilităților de observație și concentrare:
 În timpul procesului de pictură, participanții trebuie să observe detaliile și să se concentreze asupra lucrării lor. Aceasta poate ajuta la îmbunătățirea abilităților de observație și concentrare, care pot fi utile și în alte domenii ale vieții.
Stimularea abilităților cognitive:
Pictura implică utilizarea coordonării ochi-mână, ceea ce poate îmbunătăți abilitățile motorii fine. De asemenea, desenarea și amestecarea culorilor pot stimula gândirea logică și rezolvarea de probleme.
Îmbunătățirea stimei de sine:
Pictura oferă posibilitatea de a crea ceva unic și personal, ceea ce poate crește stima de sine și încrederea în propriile abilități artistice. Vizualizarea rezultatelor finale poate aduce o satisfacție personală și poate inspira participanții să continue să-și dezvolte talentele artistice.
Ticket TypePriceCart
Atelier de pictat rama foto120.00 lei

Adaugă în coș

Luni - Vineri: 09:00 ‒ 20:00
Sâmbătă: 09:00 ‒ 18:00
Duminică: 09:00 ‒ 14:00

Strada Mântuleasa 22, București 030167
+40 72 84 30 631
contact@salinacubulgari.ro