Atelier de explorarea emotiilor prin pictura

martie 15, 2023 10:30 am - 11:15 am
Laura-Lucia Găvan continuă atelierele de explorare a emoțiilor prin pictură, o inițiativă educațională inedită prin care părinți și copii vor fi ghidați într-o călătorie-poveste cu forme, culori și texturi. Atelierul este dedicat în copiilor cu vârste între 1-4 ani, dar pot participa și cei mai mari.
Dacă cauți o activitate creativă, distractivă și educațională pentru copil, atunci vino la atelierul găzduit de Salina cu Bulgări București. Vei explora emoțiile printr-o varietate de tehnici de pictură.
Toddlerul va avea ocazia să se dezvolte și să exploreze lumea artei. Va folosi culori vibrante și o varietate de materiale de-a lungul unor exerciții atent gândite de artist, care să răspundă nevoilor și intereselor celor mici.
Atelierele sunt modul perfect de a încuraja comunicarea și exprimarea de sine. De-a lungul lor, se lucrează emoții precum bucurie, iubire, enervare, supărare, furie și se discută despre cum putem să ne exprimăm prin artă. Și mai ales învățăm cum să facem față emoțiilor dificile.
Laura-Lucia Găvan a conceput atelierul ca o serie de exerciții plastice care îmbină armonios atenția la emoții, gânduri, sentimente și comportamente. Și sunt un timp de calitate părinte-copil, momente de neuitat.

Laura-Lucia Găvan, artist vizual și pedagog de artă, mama unui băiat de 2 ani și 4 luni, este una din cele mai active tinere artiste din România. A susținut expoziții și ateliere de artă în principalele instituții culturale din țară, lucrând cu toate grupele de vârstă. Absolventă a Universității Naționale de Artă, este specializată în dezvoltarea creativității copiilor și adulților prin tehnici și metode artistice. A predat și în grădiniță și școală, a avut ateliere și intervenții la cele mai importante târguri și festivaluri din București și din țară. Iubește interacțiunea cu oamenii și transmite bună dispoziție, entuziasm și pasiune prin tot ce face.
***

RVSP: Strada Mântuleasa 22, București 030167/ +40 72 84 30 631
contact@salinacubulgari.ro
Pret 75 lei (parinte si copil)

Ticket TypePriceCart
Atelier de explorarea emotiilor prin pictura75.00 lei

Adaugă în coș

Luni - Vineri: 09:00 ‒ 20:00
Sâmbătă: 09:00 ‒ 18:00
Duminică: 09:00 ‒ 14:00

Strada Mântuleasa 22, București 030167
+40 72 84 30 631
contact@salinacubulgari.ro