Să ne cunoaştem!

Stil de viaţă sănătos

De unde a pornit ideea unei saline şi de ce o consider atât de importantă atunci când vine vorba despre un stil de viaţă sănătos?

O mică povestioară
O mică povestioară

Salut!

Eu sunt Paula şi poate că deja m-ai cunoscut, de vreme ce sunt un promoter vehement al stilului de viaţă sănătos. Dacă ai ajuns aici, probabil că şi tu ai valori similare şi cauţi locuri unde te simţi în largul tău.
Dacă te afli pe această pagină doar întâmplător, aş vrea să-ţi spun o povestioară.
Era odată o fetiţă care mergea în vacanţă la bunicii ei, în fiecare vară, în zona Târgu Ocna. Fetiţa răcea foarte des şi făcea amigdalită. Toată copilăria ei se confruntase cu această problemă, până când, într-o zi, doctorul a recomandat operaţia.
Decizii
Decizii

La doctor

Familia a decis să urmeze indicaţiile medicilor, aşa că operaţia a fost programată. Zis şi făcut. Fetiţei i s-au scos amigdalele şi s-a vindecat. Vestea proastă este că, în ciuda pasiunii ei, fetiţa nu a mai cântat niciodată. Ulterior, un alt specialist i-a întrebat părinţii dacă au încercat să o ducă la salină. Nu fusese niciodată. Fetiţa respectivă eram eu. Vestea bună este că am înţeles cât este de importantă o astfel de decizie şi că există alternative mai sănătoase de rezolvare a problemelor de sănătate, alternative care nu te rănesc.
Despre salină
Despre salină

Bulgări

Salina cu bulgări este un proiect de suflet, aşa cum probabil ai înţeles din povestioara de mai sus. Sunt gata să te invit în lumea noastră şi să îţi prezint un alt mod de viaţă şi beneficiile pe care darurile pământului ţi le pot oferi.
Evident că în ziua de astăzi timpul tuturor este foarte redus, aşa că o minunată alternativă a salinei naturale este salina de suprafaţă, unde o oră de inhalări poate echivala cu până la 3- 4 ore într-o salină naturală.
Salina cu bulgări este realizată din bulgări de sare, cu materiale 100% naturale. La construcţia sa nu s-au folosit adezivi, iar fiecare bulgăre a fost prins separat cu dibluri.
salina in bucuresti
Probleme respiratorii, anxietate, alergii
Probleme respiratorii, anxietate, alergii

Tratament

Datorită celor 60 de tone de sare, salina are un aspect de grotă naturală, fiind un mediu benefic şi plăcut atât pentru purtătătorii de răceli sezoniere, cât şi pentru cei care doresc să se răcorească într-o zi de vară toridă, în apropiere de centrul Bucureştiului.
Petreceri şi voie bună!
Petreceri şi voie bună!

De ce?

Unii părinţi ne aleg şi pentru serbarea zilei de naştere a piciului lor. Ai rămâne uimit câte lucruri se pot face în salină, iar toate acestea vin la pachet cu un stil de viaţă sănătos şi imunitate pentru copilul tău, într-un cadru natural.
Te invit la Salina cu bulgări şi îţi promit că te vei îndrăgosti de aceasta şi de compania noastră!

Luni - Vineri: 09:00 ‒ 20:00
Sâmbătă: 09:00 ‒ 18:00
Duminică: 09:00 ‒ 14:00

Strada Mântuleasa 22, București 030167
+40 72 84 30 631
contact@salinacubulgari.ro