Oops...
No slides found, please add at least one Slide Template to the choosen language.

Program

Marţi - Vineri: 09:00 ‒ 19:00
Sâmbătă: 09:00 ‒ 17:00
Duminică: 09:00 ‒ 14:00
Luni: închis

Abonamente

La Salina cu bulgări avem pachete de servicii şi abonamente pentru toate tipurile de clienţi: părinţi, pici sau bunici.

Contact

Strada Mântuleasa 22, București 030167
+40 72 84 30 631
contact@salinacubulgari.ro

Cursuri de teatru pentru copii

Activităţi

Au început înscrierile la cursurile de teatru pentru copii!

O foarte importantă componentă în dezvoltarea personalităţii copilului, care poate fi trecută cu vederea, este dezvoltarea creativității, a încrederii de sine și a abilităților sociale. Cursurile de teatru, începute de la o vârstă fragedă, pot duce la un număr nelimitat de efecte pozitive pentru copii.

Teatrul este o formă unică de exprimare creativă și este nevoie de mult curaj pentru a sta pe scenă și a vorbi în fața unui public. Atelierele de teatru îi încurajează pe toți copiii să-și exprime ideile creative într-un cadru interactiv şi lipsit de judecăţi. Chiar și cei mai timizi dintre copii își vor putea construi stima de sine prin teatru.

Am dat startul înscrierilor la grupele de actorie atât pentru copilașii cu vârste între 3 şi 5 ani cât și pentru copilașii cu vârste cuprinse între 6 şi 9 ani.

Te așteptăm să rezervi un loc și pentru copilul tău la +40 72 84 30 631.

Povestea salinei

Despre

Pentru o viaţă sănătoasă avem nevoie de un organism puternic, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Am creat acest loc sărat pentru a ne ajuta să trecem mai ușor peste toate problemele respiratorii, dar și peste stările de anxietate.
Salina cu bulgări este o salină de suprafaţă din centrul Bucureştiului, cu o suprafaţă de 100 m², 2 încăperi şi aproximativ 60 tone de bulgări de sare netrataţi.

Program şi evenimente

Program

La Salina cu bulgări am pregătit pentru tine o mulţime de surprize! Organizăm frecvent tot felul de evenimente unde micuţul sau micuţa ta poate petrece timp de calitate alături de alţi copii.
Verifică programul săptămânal şi fii alături de noi la evenimentele speciale care au loc la Salina cu bulgări.
Îţi poţi achiziţiona biletele online pentru a fi sigur că nu vei rata poveştile sau atelierele preferate.

Micuţa mea a fost foarte încântată de locaţie şi piesa de teatru (ea fiind un mare fan Elsa). Cu siguranţă vom reveni!

Loredana Şerban
Client

Ne-am simțit foarte bine atât noi, mămicile, cât și copii!

Şerban Gina
Client

Salutare, ne-am îndrăgostit de acest loc încă de la început. Este o adevarată terapie cu sare. Am intrat în salină cu băiețelul cu puţine mucozități și am ieșit cu el desfundat şi mult mai bine. Ne-am facut deja abonamente, pentru că am constatat că cele 60 de tone de sare şi au făcut “treaba” excelent. Plus că se pot face atâtea activități, au multe jocuri, încât copiii nu prea mai vor să plece din salină. Mulţumim tare mult pentru găzduire şi amabilitate. Vom recomanda cu drag această salină!

Alexandra Bărăitaru
Client

Noi am fost mulțumiți de loc, echipat cu tot ce este nevoie pentru o ședere plăcută și interesantă. Mi-a plăcut că jocurile și activitățile din salină au fost potrivite pentru multe categorii de vârstă. Mi se pare un loc foarte fain în care te poți destinde în zilele ploioase, în perioada virozelor și pentru întâlnirile celor mici la joacă/ petreceri . Felicitări pentru proiect!

Irina Magdalinoiu
Client

O locație perfectă pentru a organiza o aniversare de neuitat. O gazdă de nota 10! Toți invitații s-au simțit minunat. Mulțumim Salina cu bulgări!

Pătraşcu Marcelica
Client

Oameni frumosi şi pasionaţi! Ne-au plăcut foarte mult locaţia şi starea cu care am plecat acasă! Vom reveni, cu siguranţă!

Roxana Andrei
Client
Galerie foto

Portofoliu

Ia contact cu lumea noastră sărată şi vezi ce de evenimente grozave poţi organiza la noi!

Fii la curent cu toate noutăţile de la Salina cu bulgări!

Newsletter

  Luni - Vineri: 09:00 ‒ 20:00
  Sâmbătă: 09:00 ‒ 18:00
  Duminică: 09:00 ‒ 14:00

  Strada Mântuleasa 22, București 030167
  +40 72 84 30 631
  contact@salinacubulgari.ro